Aroma Forma - aromatherapeutische badolie


Aroma Forma Aromatherapeutische badolie kruiden extracten
Aroma Forma Aromatherapeutische badolie
Vrouw geniet van Aroma Forma Aromatherapeutische badolie
Vrouw geniet van geur van Aroma Forma Aromatherapeutische badolie
5 sterren voor Aroma Forma

Aroma Forma - aromatherapeutische badolie is speciaal ontwikkeld voor bad, whirlpools en massagebaden. Door hun speciale formule zijn ze minimaal schuimend, niet vettig, en dringen diep door in de huid. De etherische oliën zorgen bovendien voor een aromatherapeuthische werking.

Een extra stimulans die u ondersteund in uw dagdagelijkse activiteiten.


Aroma Forma - aromatherapeutische badolie is verkrijgbaar in een setje van de volgende 5 aroma's:


 • Gautheria & Jeneverbes
 • ONTSPANNEND

  De aanwezigheid van etherische olie van gaultheriabladeren en jeneverbessen heeft een relaxerend effect op de huid. Ze stimmuleren de huiddoorbloeding en zorgen op die manier voor een heerlijk verfrissend gevoel.


 • Jeneverbes & Zeewierextracten
 • ZUIVEREND en AFSLANKEND

  Door de lipolitische eigenschappen van zeewierextracten is dit een uitermate geschikt afslankingsmiddel met remineraliserende werking op de huid. De olie van de jeneverbes zorgt voor een goede hydratatie. Resultaat: een verjongde huid in optimale conditie.


 • Melisse & Lavendel & Citroen
 • KALMEREND en RUSTGEVEND

  Melisse, lavendel en citroen hebben een kalmerend en rustgevend effect op de huid. Ze zorgen voor een zuiver, fris gevoel. Sterk aanbevolen 's avonds voor een deugddoende nachtrust.


 • Rozemarijn & Verbenabladeren
 • STIMULEREND

  De etherische olie van rozemarijn- en verbenabladeren stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt voor een tonifiërende en stimulerende werking. Een bad met Aroma Forma 's morgens garandeert een extra dosis energie en zorgt voor een goed begin van de dag.


 • Tijm & Eucalyptus & Saliebladeren
 • VERSTERKEND

  De etherische oliën van tijm, eucalyptus en saliebladeren zijn zweetafdrijvend. Hierdoor zorgt Aroma Forma voor een zuiverende, versterkende en stimulerende werking. In perioden van stress of tijdens fysische of psychische belasting zorgen ze voor een extra verzorgend effect op de huid.Met Aroma Forma - aromatherapeutische badolie bieden we u graag een compleet gamma van badoliën aan voor persoonlijk en professioneel gebruik.

Al onze producten zijn zuiver natuurlijk en uiteraard NIET getest op dieren! Onze producten bevatten geen parabenen of minerale oliën.

Zo kan u onbezwaard genieten van onze producten en optimaal profiteren van de vele voordelen voor uw welzijn.


U heeft nog een vraag?
Of u wenst te bestellen?
-
Contacteer ons